Om oss

Arvet från Småland

På EFG är vi stolta över det vi jobbar med. Vi vet att en god fysisk arbetsmiljö är betydelsefull för såväl medarbetarnas välmående som för att skapa långsiktiga resultat.

Våra rötter

På EFG är vi stolta över det vi jobbar med. För vi vet att en god fysisk arbetsmiljö är betydelsefull för såväl medarbetarnas välmående som för att skapa långsiktiga resultat. Vårt fokus är hållbara produkter inspirerade av skandinavisk design. Produkter som testats noga för att hålla hög kvalitet. Möbler som bjuder in till smartare sätt att arbeta, mötas och umgås. Varje arbetsdag.

Våra rötter kommer från de småländska skogarna och den långa möbeltraditionen där är starkt rotad i EFG. Vi har ägnat oss åt hållbar design ända sedan grundaren K G Andersson tillverkade sin första pinnstol i Tranås för över 130 år sedan. Idag är EFG en ledande europeisk leverantör av kontorsmöbler till privata företag och offentlig verksamhet. Varje enskild möbel i EFGs sortiment är resultatet av vår samlade kunskap och insikter vi fått genom åren. Idag har vi distributörer i Norden och övriga Europa men även i Mellanöstern och Japan.