Miljöer

Inred hemmakontoret med rätt kontorsmöbler

Hitta återförsäljare

EFG erbjuder högkvalitativa, ergonomiska möbler som smälter in i hemmiljön och skapar ett funktionellt och effektivt hemmakontor.

Flexibla arbetsvillkor med möjlighet att jobba hemifrån har blivit en viktigare del i att vara en attraktiv arbetsgivare. I en undersökning från International Workplace Group (IWG) anser 80 procent att flexibelt arbete hjälper företaget att rekrytera och behålla de bästa talangerna. Undersökningen visade också att mer än 80 procent anser att flexibelt arbete hjälper deras företag att vara konkurrenskraftiga och maximera vinsten. Oavsett om man arbetar hemifrån då och då eller under en längre tid behöver stolen och arbetsbordet vara lika bra som på jobbet, det gynnar både hälsan och produktiviteten. Vinsterna med en god arbetsmiljö ger bättre psykisk och fysisk hälsa, lägre sjukfrånvaro men också att arbetstagarnas prestation höjs. För att arbeta säkert, ergonomiskt och effektivt hemifrån erbjuder vi kontorsmöbler som passar alla hem.

Flexibla bord och ergonomiska stolar till hemmakontoret

Om man gillar friheten i att ändra arbetsposition under dagen så är ett höj- och sänkbart skrivbord ett givet val till hemmakontoret. Rise och Neet är två höj- och sänkbara bord med fokus på enkel design och användarvänlig funktionalitet. Borden finns i olika storlekar och stativ i vit, grå och svart för att smälta in i de flesta inredningsstilar hemma. Skivorna finns i många utföranden och material. De monteras dessutom snabbt och enkelt utan montör. Pelarbordet Solo finns med rund eller fyrkantig skiva eller maguttag och passar särskilt bra mindre utrymmen och för laptops.

Utnyttja ett hörn med pelarbordet Chat.

En ergonomisk stol är A och O på kontoret, särskilt om man arbetar många timmar framför skärmen. Yoyo är en stilren arbetsstol med öppen eller täckt meshrygg som följer kroppens rörelser och ger precis så mycket stöd som behövs hela arbetsdagen. Yoyo monteras snabbt hemma utan varken verktyg eller skruvar! Archie med snurrstativ och armstöd är ett lika stiligt som bekvämt val för hemmakontoret. Stolens design smälter lätt in i hemmamiljön samtidigt som har den uppmuntrar till rörelse genom svikt i ryggen.