MilJöer

Så inreder du mötesrummet

Hitta återförsäljare

Långa, korta, stora eller små möten. I mötesrummet föds nya idéer och viktiga beslut tas. En bra inredning för ett mötesrum behöver passa många olika möten och människor.

Vill du skapa en varm, välkomnande känsla i mötesrummet så satsa på färger med en varmare temperatur. Vill du att mötesrummet ska upplevas större och ha en sval känsla är det en kall kulör du ska satsa på. Om mötesrummet är stort kan du med fördel välja ovala eller runda bord som blir rummets mittpunkt, annars är rektangulära bord ett lika klassiskt som elegant val. Större rum drar också nytta av kopplingsbara bord, så att bordsytan kan byggas ut eller minskas vid behov.

Välj mellan stationära mötesbord eller bord med eluttag i skivan för smidig uppkoppling vid telefonkonferenser och möten på distans. Välj stolar som är sköna att sitta i under långa konferenser och workshops, till exempel stolar med snurrstativ, armstöd och justerbart ryggstöd. Andra bra saker att inreda med är projektorduk och whiteboardtavla samt förvaring för block och pennor.

Möbler till små mötesrum och grupprum

Små mötesrum kan inredas med stapelbara stolar för att plockas fram eller ställas undan om deltagarna blir fler eller färre. Höj- och sänkbara bord kan vara ett bra val för att kunna variera att stå eller sitta under mötet.

I mindre mötesrum eller grupprum kan det räcka med sidobord, små runda bord med pelarstativ eller ståbord med barstolar. I rum för mer informella möten kan soffor eller sittpuffar kombineras med mindre bord.

Sist men inte minst så är bra luft extremt viktigt, särskilt i mindre rum utan fönster, så se till att ha en välfungerande luftkonditionering.

Hybe tillåter spontana möten var som helst och kan enkelt flyttas.