Press

Välkommen till EFGs pressrum! Här kan du ladda ner
bilder och information om våra produkter.

Bow

I samarbete med Jonas Forsman har EFG tagit fram den stilrena stolen Bow som kombinerar skandinavisk design med hållbarhet och komfort anpassad efter nya arbetssätt. Bow har en svikt i ryggen som ger ett mer aktivt sittande och gör stolen skön att sitta i även längre stunder.

Ladda ner Bow pressMaterial Download all
Bilder Bow zip 14 MB Dela fil Ladda ner fil
Pressrelease Bow pdf 109 KB Dela fil Ladda ner fil

Layers

I samarbete med EFG har studenterna Ebba Qvinnström och Sigrid Mårtensson från Beckmans Designhögskola tagit fram designkonceptet Layers som består av sju transparenta och cirkulära möbler tillverkade av totalt tolv komponenter. Layers refererar till EFGs hållbara designfilosofi layer by layer, som innebär att alla komponenter kan separeras, uppdateras och bytas ut vid behov för att skapa möbler som lever länge.

Ladda ner LAYERS pressMaterial Download all
Bilder Layers zip 8 MB Dela fil Ladda ner fil
Pressrelease Layers pdf 95 KB Dela fil Ladda ner fil

Ori

Ori är ett dekorativt soffsystem designat av Front, där både komforten och estetiken bjuder in till sittande. Det unika designuttrycket gör Ori till en centerpiece och modulsystemet gör det dessutom enkelt att skapa olika varianter. Ori möter behovet av väldesignade och bekväma möbler på morgondagens vardagsrumsliknande kontor.

Ladda ner Ori pressMaterial Download all
Bilder Ori zip 9 MB Dela fil Ladda ner fil
Pressrelease Ori pdf 99 KB Dela fil Ladda ner fil

Hybe

Hybe är en hybrid sittmöbel som kan fås med ensits, tvåsits eller som bås. Denna smarta familj utgår ifrån behovet av mobila sittplatser för fokuserat arbete och möten.

Ladda ner hybe pressMaterial Download all
Bilder Hybe zip 25 MB Dela fil Ladda ner fil
Pressrelease Hybe pdf 139 KB Dela fil Ladda ner fil

Sela

Sela är en mångfunktionell pall med lekfull karaktär som är lika lätt att sitta på som att möblera olika miljöer med. Sela kommer i tre sitthöjder, där alla varianterna kan stylas för att få fram en unik visuell karaktär.

Ladda ner sela pressMaterial Download all
Bilder Sela zip 23 MB Dela fil Ladda ner fil
Pressrelease Sela pdf 179 KB Dela fil Ladda ner fil

Continue

Continue är en familj stilrena bord som kommer i olika färger, former och uttryck. Den flexibla konstruktionen gör att bordet kan fås hur långt som helst med få ben, vilket gör Continue till ett ultimat mötesbord för alla tillfällen och miljöer.

Ladda ner Continue pressMaterial Download all
Bilder Continue zip 26 MB Dela fil Ladda ner fil
Pressrelease Continue pdf 152 KB Dela fil Ladda ner fil

Evo

Tidlösa Evo hämtar inspiration från skandinavisk design och tar gärna plats i lounge eller lobby. Fåtöljen är cirkulärt utvecklad och tillverkad i naturligt trä och formstickat tyg. Den innovativa konstruktionen gör Evo till en långsiktigt hållbar loungemöbel.

Ladda ner evo pressMaterial Download all
Bilder Evo zip 22 MB Dela fil Ladda ner fil
Pressrelease Evo pdf 129 KB Dela fil Ladda ner fil

HideAway

Flexibla HideAway kombinerar funktionalitet med design och är lika lätt att ställa fram som att flytta undan. Bordet går att tilta eller fälla beroende på variant och passar i många miljöer – allt från konferensrummet till spontana arbetsytor som kräver snabba ommöbleringar.

Ladda ner hideaway pressMaterial Download all
Bilder Hideaway zip 18 MB Dela fil Ladda ner fil
Pressrelease HideAway pdf 129 KB Dela fil Ladda ner fil

Zoe

Stilrena Zoe är tillverkad helt i trä och finns i mörka och ljusa varianter. Den nätta stolen andas tidlös skandinavisk design och är lika skön att sitta i som att titta på. Zoes hållbara design och låga klimatavtryck ligger dessutom helt i linje med EFGs designfilosofi.

Ladda ner zoe pressMaterial Download all
Bilder Zoe zip 6 MB Dela fil Ladda ner fil
Pressrelease Zoe pdf 126 KB Dela fil Ladda ner fil

NEDLADDNINGAR

Ladda ner dokument och filer

Här kan du ladda ner dokument, bilder och broschyrer.

Till nedladdningar

Kontakt