Familj

Avia – Mötesbord med inbyggd kabellösning

Hitta återförsäljare

Avia är ett bord som passar perfekt i stora konferensrum, och andra mötesrum. Bordet går att få med kabelbox eller infällda eluttag. Designen på stativet ger bordet en unik och intressant karaktär.

Bord till konferens- och mötesrum

Avia är ett bord som har ett unikt uttryck och som ger en sofistikerad känsla i mötesrummet. Benen är minst lika viktiga som skivan på ett bord och Avia utmärker sig genom sitt V-stativ vars karaktäristiska och stilrena design passar bra ihop med flera stolar från EFG, till exempel Woods och Favor. Bordet fyller alla tänkbara mötes- och kommunikationsbehov. Med hög kvalitet och stor flexibilitet är bordsfamiljen perfekt för möten, konferenser, presentationer, utbildningar och workshops för större eller mindre grupper.

Välj kabellösning till konferensbordet

Avia erbjuder hål för kabeldragning och är utrustad med ett integrerat kabeldike gömt inuti balken för ett städat uttryck. Bordsskivan finns i flera material och med slät eller fasad kant. V-stativet går att få i metall eller krom. Möjligheten att välja material, storlek och höjd samt fasning och kabellösning på bordsskivan gör Avia till ett smart val för grupprum, konferensrum och mötesrum.