Familj

Favor – kombinerad mötesstol och arbetsstol

Hitta återförsäljare

Favor är en smakfull korsning mellan arbetsstol och mötesstol. Den klädda stolen kombinerar komfort, praktiska funktioner och ett utseende med sobra detaljer. En bekväm sittplats för korta eller lite längre stunder.

En klädd stol för möten och mellan mötena

Favor togs fram för stunderna du behöver en sittplats för att jobba eller sitta i möten, men inte behöver en stol att jobba i 8 timmar om dagen. Stolen har justerbar sitthöjd och är därmed en bra stol för grupprum, tillfälliga arbetsstationer och spontana möten. Ställ den framför ett bord så har du snabbt en bekväm arbetsplats, eller låt dina gäster sitta i den. Det fina är att du inte behöver välja. Välj en variant med hjul så kan du enkelt rulla den dit du eller någon annan behöver sitta för stunden.

Välj rygghöjd, stativ, fotkryss och klädsel

Favor har en klassisk design med rena vinklar som ger produkten längre liv. Stolen är helklädd och de horisontella sömmarna i tyget är en elegant detalj. Det stilrena formspråket går igen i stolens reglage som är diskret dolt under stolen. Favor har fasta armstöd och finns med låg eller hög rygg. Välj mellan fotkryss med 5 hjul eller fotkryss med 4 ben och glidfot. Stativet kommer i svart plast eller aluminium. Stolen kan kläs någon av alla EFGs standardtyger. Varför inte en skinnklädd stol med svart plaststativ och hjul till konferensrummet eller en tygklädd med fotkryss i polerad aluminium till receptionen?