Familj

Woods – Exklusiv stol till mötesrum

Hitta återförsäljare

Stilren, behaglig och välklädd karaktär. Med Woods adderar du komfort och elegans till konferensrum, men stolen passar lika bra i lounge och andra mötesrum.

Konferensstol och loungemöbel

Woods är en klassisk mötesstol med tidlös och exklusiv design. Stolen är designad av Steinar Hindenes från designduon BergHindenes och har ett formspråk och en komfort som är lätt att tycka om. Stolen har en ren och enkel design som passar många olika kostymer. Klädseln går att få med eller utan sömmar som en subtil men dekorativ detalj. Stolen kommer med eller utan armstöd i platt stål som kan kläs i tyg eller skinn. Woods finns med hög och medium rygg eller som Woods Club, en låg fåtölj även den med eller utan armstöd. Fåtöljen Woods Club går att få med stativ i ask eller fotkryss i aluminium.

Mötesstol och loungemöbel

Ett väl inrett mötesrum har ett funktionellt men avslappnat och minimalistiskt utseende där sittplatsen är rummets viktigaste möbel. Woods med fotkryss och hjul stödjer ett sittande där man kan röra på sig trots att man sitter ner, vilket är fördelaktigt under längre möten. Inred mötesrum, grupprum och konferensrum med Woods eller ställ den vid ett skrivbord mot en vägg för spontant arbete under kortare stunder. Skapa en elegant helhetsupplevelse på kontoret med både Woods och Woods Club. Om Woods är mötesstolen för konferensrummet så är Woods Club en utmärkt möbel i lounge, pausytor och i anslutning till reception.