Designer

Form Us With Love

Form Us With Love grundades 2005 och är baserade i Stockholm. Studion har deltagit i en mängd utställningar och i tävlingar belönats med priser, bland annat i Red Dot Design.

Form Us With Love designar för människan, ekonomin och planeten. I designstudions kärna ligger en process som blandar traditionella, kreativa metoder med strategi. Deras syfte är att, genom meningsfull design skapa förändring och bättre förutsättningar i vardagen. Studion har deltagit i en mängd utställningar och i tävlingar belönats med priser, bland annat i Red Dot Design. Form Us With Love grundades 2005 och är baserade i Stockholm.

Intervju med Form Us With Love

Berätta om er designfilosofi!

För oss innebär designeryrket att ta ansvar och hitta lösningar på nya och gamla problem och självklart att uppnå visionen man hade från början med ibland knappa resurser. Vi vill kunna vara med och påverka i både liten och stor skala. Vi hittar ofta inspiration i vardagliga problem och vår ambition är att förändra saker till det bättre gärna genom cirkulär design.

Berätta om Hybe som ni designat för EFG.

Vi ser att dagens och definitivt morgondagens kontor och motsvarande mötesplatser måste ha stort fokus på flexibilitet och dynamik, på grund av att människors sätt att samverka, mötas och arbeta har flytande gränser. Vår ambition har varit att ta fram en möbelhybrid som löser ovanstående uppgifter i en. En utmaning har varit att få till en komfort som är tillräckligt bra för att lösa en touchpoint där man ska kunna få en viss avskildhet och komfort för att lösa laptopsbaserat arbete, samt att göra den tillräckligt lätt både för ögat och handen, utan att mobiliteten går förlorad.

Morgondagens kontor och mötesplatser måste ha stort fokus på flexibilitet och dynamik.

Form Us With Love