EFG lanserar pallen Sela och bordet Continue för bättre möten

Nu presenterar EFG produktnyheterna Sela och Continue designade i samarbete med norska designduon Berg & Hindenes. Med de stilrena möblerna kan du skapa bättre möten för alla människor, miljöer och syften.

Sela och Continue är designade för att kunna anpassas för alla typer av möten.

Tillsammans med Berg & Hindenes har EFG tagit fram pallen Sela och bordet Continue, två stilrena produktfamiljer designade för att kunna anpassas för alla typer av mötesrum. Skandinavisk form, funktion och flexibilitet möts i dessa produkter som kompletterar varandra och kan stylas för att få fram olika uttryck.

– Stilrena former och lekfulla inslag i designen ger en distinkt karaktär åt både Sela och Continue. Produkternas enkla uttryck gör också att de står emot visuellt slitage över tid, säger Steinar Hindenes på Berg & Hindenes.

Continue är det självklara mötesbordet som många får plats runt tack vare den luftiga benkonstruktionen. Den flexibla konstruktionen gör att bordet kan byggas hur långt som helst med få ben. Sela är en mer oväntad spelare som fungerar precis som en stol och snabbt blir en favorit i mötesrummet. Med fokus på rörelse, variation och funktion erbjuder den nätta pallen flera sätt att sitta på.

– Med Sela och Continue kan du möblera för alla typer av möten. Produkterna andas modern minimalism och har en ikonisk siluett som är lätt att känna igen, säger Andreas Mattisson, Manager Product Development på EFG.

Möblernas unika uttryck förhöjer miljön de placeras i, vilket ger en extra dimension till mötet. Att Sela och Continue dessutom passar så fint att kombinera är ett stort plus. Möjligheterna med produkterna är många – både tillsammans och separat!

Läs mer om Sela och Continue.

Ladda ner Continue & sela press Material Download all
Sela & Continue bilder zip 11 MB Dela fil Ladda ner fil
Pressrelease Continue pdf 122 KB Dela fil Ladda ner fil
Pressrelease Sela pdf 196 KB Dela fil Ladda ner fil