Familj

Sela – Lekfull pall för alla miljöer

Hitta återförsäljare

Sela är en mångfunktionell pall med lekfull karaktär som är lika lätt att sitta på som att möblera olika miljöer med. Sela kommer i tre sitthöjder, där alla varianterna kan stylas för att få fram en unik visuell karaktär.

Lekfull familj pallar designade av Berg & Hindenes

Sela är framtagen av den norska designgruppen Berg & Hindenes och är en familj pallar i tre sitthöjder för bord: låg (530 mm), medium (660 mm) och hög (800 mm). Sela har ett eget uttryck, hög komfort och stor flexibilitet. Sela går att få med hjul eller medar vilket gör den till en mobil möbel perfekt på det aktivitetsbaserade kontoret. Den funkar beroende på variant utmärkt till högre och lägre bord samt köks.

Hög, låg eller mittemellan? Sela kommer i tre höjder och kan fås med medar eller hjul.

Sela är tillverkad av FSC®-certifierat trä*. Modellen är tillverkad av slitstarka och hållbara material. Delarna kan separeras och bytas ut, till exempel är tyget inte limmat och kan bytas av tapetserare. Det gör att hela sitsen kan bytas med samma underrede om både tyg och stoppning är utslitet.

*FSC-C009111.

Stativet kan lackas i vilken RAL-färg som helst.

Upptäck Selas olika uttryck

Alla varianter av Sela kan designas för att skapa en visuell karaktär som passar i alla miljöer. Sitsen kan kläs i tyg eller skinn och genom att välja färg på lacken erbjuder Sela en uppsjö uttryck. Den aktiva sittdelen ger ett ikoniskt uttryck som gör att man känner igen Sela oavsett vilket utförande man väljer. Sela erbjuder flera sätt att sitta på. Förutom att sitta ”normalt” kan användaren också sitta som på en hästsadel vilket ger en mer aktiv sittställning. Sela går att få med hjul eller medar vilket gör den till en mobil möbel perfekt på det aktivitetsbaserade kontoret. Varianten med medar går att få med handtag som fungerar som litet ryggstöd och gör pallen enkel att flytta på. De olika varianterna täcker in flera användningsområden såsom mötesrum, lärmiljöer, sjukhus, touch down-ytor, reception och gemensamma ytor som lounge och lobby.