Familj

Continue – stilrent bord med få delar

Hitta återförsäljare

Continue är en familj stilrena bord som kommer i olika färger, former och uttryck. Den flexibla konstruktionen gör att bordet kan fås hur långt som helst med få ben, vilket gör Continue till ett ultimat mötesbord för alla tillfällen och miljöer.

Stilrent och flexibelt mötesbord

Skandinavisk form möter flexibilitet och lekfullhet i bordet Continue, som är framtaget av designgruppen Berg & Hindenes. Continue har en enkel benkonstruktion som gör det möjligt att med få delar skapa hur långa eller korta bord som helst. Med olika storlekar, former och material passar bordet för alla typer av möten och kan enkelt anpassas efter miljön det placeras i.

Stilrena Continue gör sig lika bra i kontorets konferens- eller mötesrum som i matsal, cafeteria och skola. Eller i andra utrymmen där du vill ha ett mötesbord som rymmer många, utan att ta upp onödig plats. Få ben ger ett luftigt uttryck och stor flexibilitet, vilket även gör bordet lätt att inreda med.

Skandinavisk design i olika utföranden

Continue kan fås i olika utföranden med alltifrån naturligt trä till inslag av färg. Skivor i olika material och lackade metallben breddar bordets visuella uttryck ytterligare. Skapa bord i den sobra skandinaviska stilen eller mer karaktäristiska bord som sticker ut och tar för sig i rummet. Continue finns i två höjder och flera olika bredder och kan kombineras med många sorters stolar. Borden går även att uppdatera och bygga om efter behov, vilket ger en lång livslängd.

Med Continue kan du skapa bättre möten för alla människor, miljöer och syften.