Familj

Hold – Praktisk förvaring med skjutdörrskåp och sidoskåp

Hitta återförsäljare

Förvara smart på höjden och tvären, på golvet och på väggen. Hold är en platsbesparande förvaring som finns både som skjutdörrsskåp och som sidoskåp i tower-modell med utdragbara hyllor.

Platsbesparande förvaring med dörrar och hyllor

Ibland behövs mer förvaring än en hurts under skrivbordet. Skapa fria golvytor med Hold som väggförvaring eller förvara viktiga dokument, pärmar, mappar och kontorsmaterial i låsbara skåp. Hold finns både som skåp med sidogående dörrar och skåp i tower-modell. Hyllorna i tower-modellen är utdragbara och kan kompletteras med lådsatser. Välj om du vill hänga upp Hold på väggen eller ställa den direkt på golvet med stativ eller hjul. Varianten med hjul gör det lätt att flytta på skåpet för att möblera om eller vid flytt. Skåpen med dörrar kan utrustas med nyckellås, kodlås eller RFID-lås.

Välj material och färg på skåp och luckor

Stommar, fronter, socklar, ben och hjul till Hold finns i en mängd olika färgalternativ och material. Fronterna finns i naturligt eller lackat trä eller laminat. Välj samma färg på flera skåp eller kombinera olika färger och material på olika platser i lokalerna. Även metallstativen till Hold kan lackas i neutrala eller starkare färger. Kombinera gärna varianter av Hold med förvaring från Pulse eller Create.