Familj

Pulse – Flexibel förvaring med hyllor, skåp och lådor

Hitta återförsäljare

Pulse är en förvaringslösning med rena linjer och distinkta hörn. Hyllor, skåp med dörrar och lådor finns i flera material och färger och kan byggas ihop för att skapa personlig eller gemensam förvaring.

Ordning och reda med flexibel kontorsförvaring

En organiserad förvaring på kontoret gör det inte bara enklare att hitta saker när man behöver dem, det skapar också ett visuellt lugn i inredningen. Med Pulse förvarar du dokument, mappar, tidskrifter och kontorsmaterial på ett smartare sätt. Pulse är en bred och platsbesparande förvaringsserie med skandinavisk design och smäckra dimensioner. Förvaringen består av sidoskåp i tower-modell, hyllor och skåp med dörrar. Den kan hängas upp på väggen eller ställas direkt på golvet utrustad med stativ eller hjul. Pulse passar lika bra mot väggar som i fristående öar och fungerar också som rumsavdelare eller som en ”vägg” intill eller bakom arbetsstationer.

Förvaring med dörrar och lådor

Spara plats och skapa en känsla av rum genom förvaring i form av hyllor och skåp i anslutning till arbetsstationerna. Förvaringen finns i olika storlekar och kan kombineras till stora lösningar placerade i kluster eller som mindre förvaring i exempelvis ett grupprum. En öppen förvaring sparar plats då man inte behöver ta hänsyn till plats för att öppna dörrar eller luckor. Med Pulse kan innehållet även döljas med skåpluckor eller genom att kombinera öppna hyllor med till exempel skåpdörrar. Alla skåp med dörrar kan utrustas med nyckellås, kodlås eller RFID-lås. Stommar, fronter, socklar, ben och hjul till Pulse finns i en mängd olika utföranden. Välj mellan att ha fronterna i naturligt eller lackat trä eller laminat i färg. Även metallstativen kan lackas i neutrala eller starkare färger.