Familj

Create Storage och Create Seating – flexibel förvaring och sittplatser

Hitta återförsäljare

Behovet av förvaring och sittplatser kan öka eller minska med tiden. Create Storage är ett förvaringssystem med moduler som gör det enkelt att skräddarsy förvaringen och bygga samman den med modulsoffan Create Seating. Systemet är också perfekt för rumsavdelning och rum-i-rummet lösningar, stora som små.

Kombinera moduler för att skapa förvaring och sittplatser

Create Storage och Create Seating är designade av Jonas Forsman. Systemen kan användas var och en för sig men är framtagna för att kombineras och att skapa smarta mötesplatser. Create Storage är ett multifunktionellt förvaringssystem. Systemet består av metallmoduler, lådor, luckor, träbrickor och benställningar. De smidiga modulerna gör att förvaringen kan anpassas efter rummet eller hur mycket som behöver förvaras. Välj om du vill låta Create Storage stå på golvet med eller utan ben eller hänga upp den på väggen. Använd förvaringen för att skärma av sittplatser eller genom att bygga ihop hyllor, småförvaring och sidobord med klädda sittdelar och bänkar från soffsystemet Create Seating.

Kreativa mötesplatser med hög designgrad

Med sin höga designgrad blir Create Storage mer än bara förvaring. Förvaringsboxarna i trä finns i tre olika storlekar. Bygg förvaringen på höjden och tvären precis som du vill. Ställ växter, böcker och prydnadssaker i hyllorna för att skapa ett kreativt och personligt uttryck. Genom att kombinera Create Storage med Create Seating kan du bygga ”ett rum i rummet”, perfekt för snabba möten i öppna ytor. Armstöden till Create Seating kan utrustas med strömuttag, vilket underlättar spontant arbete på plats. Bygg samman förvaringen med Create Seating klädd i något av alla våra tyger. Sätt ihop en kombination av hyllor, boxar och brickor eller varför inte ett skåp med boxar och dörrar med en soffdel intill.