Arbeta säkert, bekvämt och effektivt hemifrån

Vårt breda sortiment av ergonomiska kvalitetsmöbler gör det enkelt att skapa ett ergonomiskt och effektivt hemmakontor

Arbetsgivare som erbjuder flexibla arbetsvillkor med möjlighet till arbete hemifrån upplevs som mer attraktiva både av anställda och av kandidater i rekryteringsprocesser. Och på EFG vet vi att en bra arbetsmiljö såväl på kontoret som hemma höjer trivseln, måendet och prestationen. Enligt ett projekt* inom miljömedicin från Karolinska Institutet kan arbetsmiljöproblem leda till upp till 40 procent sämre arbetsförmåga per arbetad timme.

Vårt breda sortiment av ergonomiska kvalitetsmöbler gör det enkelt att skapa ett ergonomiskt och effektivt hemmakontor för dina anställda. Vi erbjuder både skräddarsydda paket och färdiga paket för expressleverans.

Paket 1
Det lilla hemmakontoret

Det användarvänliga och snabbmonterade skrivbordet Solo och den smidiga balanspallen Joi från Savo är ultimat för hem med mindre yta för arbetsplatsen.

Paket 2
Lagom arbetsutrymme i hemmet

Vårt mellanstora bord Neet är ett kompakt bord som tillsammans med stolen Yoyo som kan fås med meshrygg är en kombination som passar in i hemmets arbetsrum.

Paket 3
Större yta eller ett eget kontorsrum

Fullgod ergonomi på hemmakontoret får man med arbetsstolen Savo Soul och skrivbordet Rise som med enkelt rymmer den lite större bildskärmen.

*‘Att mäta ekonomiska effekter av preventiva insatser på arbetsplatsen’. Deltagande forskare är Emmanuel Aboagye, Irene Jensen och Ulf Johanson. Projektet är pågående.