Familj

Yoyo – Kontorsstol med meshrygg

Hitta återförsäljare

Yoyo är en stilren kontorsstol med klädd sits och öppen eller täckt meshrygg. Stolen följer kroppens rörelser och ger ett behagligt stöd hela arbetsdagen.

Utrusta arbetsstationen med ergonomiska kontorsstolar

Yoyo har allt man kan begära av en kontorsstol när det gäller funktion och uttryck. Namnet kommer från en jojos nätta, dynamiska och kompakta egenskaper. Designen är stilren och ryggens karaktäristiska Y-form med meshtyg ger ett svalt ryggstöd. Meshryggen till Yoyo finns i variant med antingen öppen eller täckt baksida. Stativ, fotkryss och mesh kommer i svart eller ljusgrått. Yoyo följer kroppens rörelser och ger precis så mycket stöd som behövs, tack vare enkla inställningar och automatiskt gungmotstånd. Justera bara ryggvinkel, sitthöjd och sittdjup för att sitta bekvämt hela arbetsdagen. Det behövs inga verktyg eller skruvar för att sätta ihop stolen eftersom delarna monteras med smart klickteknik.

Klimatsmart förpackad arbetsstol

Yoyo har deklarerats och godkänts enligt Möbelfaktas kriterier för kvalitet, miljö och socialt ansvar. Stolen är kompakt förpackad för att spara utrymme, transport och material. Lådan som Yoyo levereras i sparar cirka 40 procent av det utrymme som används vid transport av traditionella förpackningar, vilket ger färre transporter.