Familj

Solo – Flexibelt och funktionellt pelarbord

Hitta återförsäljare

Solo är ett höj- och sänkbart pelarbordsstativ i metall med kvadratisk, rund eller kryssfot. Kombinera stativet med skivor i flera material, storlekar, former och fasningar för att skapa bord, sidobord och ståbord för alla miljöer. 

Smart pelarbord för mötesrum och gemensamma miljöer

Justerbara arbetsbord är det naturliga valet för det aktivitetsbaserade kontoret. Solo är ett kompakt och flexibelt bord som passar perfekt i små mötesrum och miljöer med begränsat utrymme.  
Bordet kan med fördel placeras i lokaler för utbildning, transport samt vård och omsorg. Bordets stativ och skiva finns i flera olika utföranden och den minimalistiska designen gör att Solo även passar utmärkt i reception, lounge och väntrum. Metallstativet är höj- och sänkbart och går att få lackat i svart, vitt och silver. Bordet finns med rund eller fyrkantig fot samt kryssfot med hjul som tillval. Börja med att välja utförande på stativet och sedan finns 10 bordsskivor i olika former, fasningar och storlekar att välja till. 

Ett smart bord med tekniska funktioner

Solo kan användas som arbetsbord, ståbord och mötesbord. Välj mellan rund, fyrkantig skiva eller fyrkantig skiva med fasad kant till Solo. Bordsskivorna kommer i vitpigmenterad ask, bok och björk samt varianter i laminat. Stativet är motordrivet och kommer med elkabel som standard men finns också med batteridrift samt en variant med trådlös handkontroll via bluetooth. Batteridrift är ett bra val om du vill kunna flytta runt bordet.