Familj

Izi Effect – Skrivbord och konferensbord

Hitta återförsäljare

Izi Effect är ett stationärt bord med stilren design. Bordet är i all sin enkelhet ett utmärkt val för alla kontor och andra arbetsplatser. Använd bordet som skrivbord eller som mötesbord i konferensrum.

Bord för arbetsstationer och mötesrum

Izi Effect är ett stationärt bord med klassisk design. Bordet finns i flera storlekar och har ingen tvärbalk vilket ger bra rörelsefrihet och utrymme för benen när du sitter. Stativet är justerbart i höjd och justeras manuellt med nyckel. Använd Izi Effect som skrivbord till fasta arbetsstationer eller som arbetsplatser för spontant arbete i öppna miljöer. Komplettera gärna med den ljuddämpande bordsskärmen Tab som finns i flera färger. Bordet kan också användas som mötesbord i konferensrum och grupprum, gärna i kombination med klädda stolar från Woods, Nova eller Archie.

Välj skiva och stativ till konferensbord och skrivbord

De olika skivorna och stativen gör att du kan välja Izi Effect till såväl mötesrum som i det öppna kontoret och få helt olika uttryck. Izi Effect har ett metallstativ med rektangulära ben och T-fot och finns att få i vitt, svart, silver och krom. Bordsskivan har raka kanter och går att få i naturligt trä eller laminat. Välj om du vill ha ett monokromt bord i svart eller kanske en skiva i ek eller ask till ett stativ i silver. Se också varianten Izi Pro som är höj- och sänkbart med två motorer.