Nästa generations sittmöbler är flexibla och mobila

Arbetsplatsen behöver utvecklas med samtiden för att stödja nya sätt att arbeta. Framtidens kontor präglas av omställningsbara utrymmen, vilket innebär en ökad efterfrågan på flexibla inredningslösningar med mobila möbler som är lätta att anpassa efter olika behov.

På framtidens arbetsplats samsas olika behov, vilket innebär en ökad efterfrågan på möbler som kan lösa flera uppgifter i en enda produkt.

Morgondagens kontor håller på att förändras och våra sätt att arbeta, samarbeta och återhämta oss har numera flytande gränser. Någon föredrar att jobba vid ett skrivbord, en annan vill sitta i loungen och en tredje vill variera sig och byta plats under dagen. Men samtidigt som framtidens kontor är mycket mer individanpassat, både i den fysiska kontorsmiljön och det sociala, ser vi att samarbete och känslan av gemenskap blir allt viktigare. På framtidens arbetsplats samsas olika behov och preferenser, vilket ställer krav på möbler som kan lösa flera uppgifter i en enda produkt.

Hybrida inredningslösningar på framtidens kontor

Med Hybe har EFG tillsammans med designstudion Form Us With Love tagit fram nästa generations sittmöbler. Hybe tar fasta på behovet av mobila sitt- och mötesplatser som kan anpassas efter behov. Hybe är en hybrid av olika möbler och funktioner som skapar oändliga möjligheter för olika miljöer. Eftersom Hybe är så mångsidig i sin användning är det främsta karaktärsdraget flexibilitet, vilket gör det lätt att möblera omställningsbara ytor på framtidens kontor. Med sin flexibla och mobila design är Hybe perfekt för touch down-ytor som bjuder in till spontana möten eller enskilt arbete. För att understryka mobiliteten har möbeln en nästan svävande silhuett. Hjulen gör det lätt att skapa nya konstellationer på den dynamiska arbetsplatsen.

Mötesmöbeln 2.0

Även om våra arbetssätt förändras kommer mötet mellan människor aldrig att försvinna. Hybe är en naturlig mötesplats för både fysiska och digitala möten. Varianter med skärm erbjuder avskildhet och stänger ute ljud i livliga miljöer, vilket gör Hybe ultimat för fokuserat arbete, telefonsamtal eller virtuella möten som blir allt vanligare på morgondagens arbetsplats. Skärmen har även en betydande roll för välbefinnandet eftersom den kan skärma av när du känner ett behov av lugn och ro eller bara vill vara ifred en stund. Genom att vända två eller flera sittgrupper med skärm mot varandra kan du skapa rum i rummet och låta Hybe fungera som ett flexibelt mötesrum eller en tillfällig arbetsplats för en workshop.

Ladda ner Hybe press Material Download all
Hybe bilder zip 25 MB Dela fil Ladda ner fil
Pressrelease Hybe pdf 115 KB Dela fil Ladda ner fil