EFG x Form Us With Love lanserar hybridmöbeln Hybe

Nu presenterar EFG den hybrida sittmöbeln Hybe, designad i samarbete med designstudion Form Us With Love. Hybe har tagits fram för att möta morgondagens behov av mobila sitt- och mötesplatser.

Den hybrida sittmöbeln Hybe är designad i samarbete med Form Us With Love och har tagits fram för att möta olika behov på morgondagens kontor.

Tillsammans med designstudion Form Us With Love har EFG skapat nästa generations sittmöbel. Hybe togs fram för att fylla det växande behovet av omställningsbara utrymmen som främjar produktivitet och kreativitet. Arbetsplatsen är i ständig förändring, vilket ställer krav på bekväma, flexibla och mobila sittmöbler för tillfälligt arbete. Hybe är lätt att uppdatera och anpassa efter dagens arbetsuppgifter och finns med ensits, tvåsits eller som bås. Varianterna kan kombineras för att skapa sitt- och mötesplatser som möter olika behov på morgondagens kontor.

Framtidens arbetsplats kommer att vara ännu mer flexibel och en och samma möbel måste klara av mer än en sak. Hybe är den perfekta hybriden mellan jobb och avkoppling. Du kan arbeta i den, ta ett möte eller telefonsamtal.

John Löfgren, Co-founder och Creative Director på Form Us With Love

Det unika är inte något man finner i själva möbeln utan mer vad stolen gör i miljön den placeras i. Hybe fungerar nästan som en ”kokong” i touch down-ytor och smälter in i många miljöer, tack vare träet och det stora utbudet av klädslar som gör den enkel att styla. Hybe kan användas som självständig arbetsplats på kontoret, men passar också fint i offentliga miljöer och utbildningsmiljöer.

– Hybe passar lika bra för fokuserat arbete som för möten. Formspråket hyllar avskalad, skandinavisk design med rötter i flera olika designklassiker, säger Andreas Mattisson, Manager Product Development på EFG.

Ladda ner Hybe press Material Download all
Hybe bilder zip 25 MB Dela fil Ladda ner fil
Pressrelease Hybe pdf 115 KB Dela fil Ladda ner fil