Alla nyheter

Välkommen Zoe!

Äntligen är hon här! Zoe, som betyder ”liv” är har kommit för att lysa upp din höst. Zoe är formgiven av Jonas Forsman, vars arbete kännetecknas av omsorg om både funktion och hållbarhet in i minsta detalj.

31 december 2019 | 3 min read
Välkommen Zoe!

Zoe är helt i trä, och materialets inneboende egenskaper är utgångspunkten både för stolens utseende och funktion. ”Det tunna sittskalet är mjukt format och har en naturlig, lätt svikt” berättar Jonas. ”Zoe balanserar mellan det strikta och det organiska”.

Zoe är ett passande namn på en stol som livar upp allt från hörsalar och klassrum till kontor och matsalar. Zoes enkla form passar överallt och skänker en naturlig och varm känsla till inredningen.

Det tunna sittskalet är mjukt format och har en naturlig, lätt svikt. Zoe balanserar mellan det strikta och det organiska.

Jonas Forsman, designer

Fler nyheter

24 augusti 2021

Bordet HideAway

HideAway är höstens bordsnyhet! Stilren design med flexibla skivor gör bordet smidigt både när det används och när det inte används!

Läs artikel
27 april 2021 | 3 min read

Ett lite smartare bord!

Vårt pelarbord Solo är ett bra alternativ till större arbetsbord, på kontoret eller i hemmet. Det finns dessutom med flera skivor även med antibakteriella ytor!

Läs artikel