Familj

Tab – Ljuddämpande och avskiljande skärmar för hela arbetsplatsen

Hitta återförsäljare

Designa en tystare och behagligare ljudmiljö och en lugnare arbetsplats med skärmen Tab. De akustiska skärmarna finns i varianter för bord, golv och väggar och kan placeras vid arbetsstationer, i mötesrum, matsal och andra miljöer.

Bordsskärmar till arbetsstationer

En bra inredning på arbetsplatsen tar inte bara hänsyn till det man ser utan även det man hör. Med hjälp av ljudabsorberande bordskärmar vid arbetsstationer minskar man störande ljud och skapar avskildhet, vilket är särskilt värdefullt vid koncentrationskrävande arbete. Tab är en familj med ljudabsorberande bordsskärmar som kännetecknas av sin sobra design och rena linjer. Skärmarna finns i olika färger och flera storlekar för att passa just din bordsskiva. Bordsskärmen finns i tre varianter; enfärgad, tvåfärgad och enfärgad med söm i kontrastfärg. Alla bordsskärmar kan kompletteras med en list för att fästa tillbehör som till exempel en pennkopp eller lampa för att frigöra plats på skrivbordet.

Golvskärmar och väggskärmar för rumsavdelning, ljuddämpning och avskärmning

Behöver du en skärmvägg eller en skärm på väggen? Oavsett om du vill hindra insyn, minska ljud, skärma av en arbetsstation eller dela av stora rum finns det en skärm som passar. I familjen Tab ingår även Tab S, en akustisk skärm med insynsfria, ljudabsorberande och ljuddämpande egenskaper. Denna variant finns som bordsskärm, golvskärm och väggskärm. Golvskärmarna kan användas som rumsavdelare i öppna planlösningar och kan enkelt flyttas vid behov. Väggskärmarna kan placeras i till exempel konferensrum och hörsalar. Såväl golvskärmarna som väggskärmarna är utmärkta för att dämpa höga ljud i matsal samt i gemensamma ytor för pauser som caféteria eller pentry.