Familj

Surround – Smarta bås för arbete och möten

Hitta återförsäljare

Få ut mer av varje kvadratmeter med Surround. Inred med bås för avskärmade arbetsstationer, sittplatser och mötesrum mitt i det öppna kontorslandskapet.

Bättre arbetsmiljö med tysta arbetsbås och mötesbås

Surround är bås, även kallade ”pods”, som enkelt kan integreras för att skapa bättre arbetsmiljö och akustik i öppna planlösningar. Båset blir lite av en oas där ni kan arbeta koncentrerat eller prata ostört. Surround är designat av Olle Lundberg och ger möjlighet att skapa avskilda arbetsbås och mötesbås med soffor, bord och belysning. Surround är idealisk i öppna kontorslandskap eftersom båsen kan byggas som rum-i-rum-lösning med avskärmade platser för enskilt arbete och grupparbete. De kan också sättas samman för att skapa rum för möten, telefonsamtal eller pauser i lugn och ro. Ställ båsen mitt emot varandra eller bygg ihop dem till kuber för att skapa ett eller flera mötesrum mitt i rummet.

Designa avskärmade platser i den öppna kontorsmiljön

Surround kännetecknas av sina flexibla moduler med klädda väggar samt soffor med eller utan bord med inbyggd ström för belysning och eluttag till datorer. Det här är en designmöbel med moduler i symmetriska och asymmetriska former med eller utan tak. Soffan finns som 1-sits, 2-sits eller 3-sits. Träbenen till båset kommer i varianter av exklusiv ask. Surround går att få att få tvåfärgad med olika tyger på insida och utsida. Skapa en personlig touch genom att klä skärmar, sittdelar och kuddar i tyger som passar med vald färgsättning eller låt bara insidan av Surround bli en färgklick i interiören.