Familj

One – en kontorsstol som följer kroppens rörelser

Hitta återförsäljare

One är en kontorsstol som passar extra bra på arbetsplatser där flera människor använder samma stol. Ett ryggstöd som anpassar sig efter vem som sitter i stolen är en av alla funktioner som gör att One är lika lätt att använda som att tycka om.

En arbetsstol för det moderna kontoret

Det finns en stol som passar alla. One är en flexibel familj kontorsstolar designade för att passa olika personer och är därmed ett bra val för aktivitetsbaserade kontor. Stolen är utrustad med en självbalanserade sits och ett ryggstöd som ställer in sig efter personen som sitter i stolen. Stolen finns i två varianter, One Inc med minimalt antal inställningar och One Sync som har många inställningar för den som vill finjustera sitt sittande.

Funktioner och variationer för din kontorsstol

One kommer med fotkryss, klädd sits och kan fås med ryggen klädd i tyg eller mesh. Det går att justera sitthöjden och ryggstödet kan låsas i upprätt läge. One går att få med eller utan armstöd och kan utrustas med fasta armstöd som kan justeras i bredd. På de multifunktionella armstöden kan armstödsplattan skjutas i djup och vinklas samt ställas in i bredd och höjd. Nackstöd finns som tillval för både One Inc och One Sync.