Familj

Nova – Omtyckt stolsfamilj med ombytlig design

Hitta återförsäljare

Nova är en stol med många stilar. Vår populäraste stolsfamilj har ett tidlöst uttryck och finns i en uppsjö varianter. Genom att välja sittskal, stativ och klädsel anpassas stolen till konferensrum, lounge och andra rum för arbete, möten eller umgänge.

En stolsfamilj för hela kontoret

Nova är en nätt stolsfamilj som går att få i en mängd varianter, alltid med samma stilrena uttryck. De rena, mjuka linjerna och den stadiga, lätt vinklade ryggen gör stolen självklar i konferensrummet, hörsalen, matsalen och loungen. Stolen är lätt att flytta på och stapla, samtidigt som den är slitstark och håller hög kvalitet. Nova kan varieras i allt från sittskal och stativ till tyger och armstöd för att passa olika delar av kontoret. Välj bland ett brett utbud av standardfärger, material, sittskal och klädsel. Vill du ha stolen helklädd i tyg, oklädd, med färgstarka medar eller som trästol med endast sitsen klädd i skinn? Varianterna gör det möjligt att välja om du vill att Nova ska sticka ut eller smälta in, men framför allt kommer stolen garanterat att passa in.

Förändra stolen med ditt val av design

Nova har ett formpressat sittskal som tagits fram för att ge ett bekvämt stöd åt svank och rygg. Sittskalet finns i två rygghöjder, normal och hög, där den höga modellen har en något rundad rygg. Ditt val av skal sätter känslan direkt och du kan välja mellan sittskal i ek, varianter av ask eller laminat. Välj om du vill ha hela eller delar av stolen klädd, till exempel bara sitsen eller ryggen. Nova finns med stativ i metall eller trä samt med snurrstativ i plast. Metallstativet finns i variant med medar som kan lackas i vilken färg du vill. Stolen går såklart också att få i oklädd variant med valfritt stativ till. Det finns även möjlighet att välja till stängda eller öppna armstöd. Möjligheterna att forma Nova efter behov, smak och interiör gör att du får mycket stol för pengarna.