Familj

Mingle – stilrent och flexibelt soffsystem

Hitta återförsäljare

Glöm valet mellan små och stora soffor. Med vårt modulbaserade soffsystem Mingle har det aldrig varit enklare att skapa mjukt och skönt sittande för alla miljöer. Bygg och forma sittplatser precis som du vill och var du vill.

Formbar soffa för alla miljöer

Mingle är en skalbar soffmodul designad av Steinar Hindenes från designgruppen Berg & Hindenes. Den stilrena soffan är lätt att tycka om och kan byggas för att passa in i vilken miljö som helst. Utöver kontoret gör sig Mingle utmärkt i bland annat lounge, hotell, restaurang, café och skola. De många varianterna av moduler gör det möjligt att skapa kombinationer av både runda och raka former i olika storlekar och höjder. Bänk, fåtölj, soffa och bord kan varieras i ett oändligt antal och byggas ihop till såväl öppna som stängda utrymmen. Ställ en tvåsitssoffa i entrén, bygg avskärmade sittplatser med hög rygg eller låt Mingle slingra sig fram genom kontorslandskapet.

Hur liten kan en loungesoffa bli?

När Berg & Hindenes tog fram Mingle hade de “how small can a sofa be?” som utgångspunkt. Mingle innehåller mindre stommaterial, vilket ger en lägre vikt än klassiska loungesoffor och minskar såväl materialanvändning som klimatavtryck. Både själva soffan och benen är ovanligt tunna, men trots sin nätta konstruktion erbjuder Mingle hög kvalitet och sittkomfort oavsett variant.

Skapa en personlig sittplats

Den modulära soffan finns i varianterna Mingle, Mingle Lounge och Mingle High. Klassiska Mingle är för dig som vill ha en mer platseffektiv soffa och skapa bekvämt sittande även på mindre ytor. Generösa Mingle Lounge har en bredare och djupare sittyta som ger en avslappnad upplevelse och skapar trivsel på arbetsplatsen. Mingle High passar som barstol eller soffa i restaurangmiljöer eller på kontoret vid högre bord. Skräddarsy Mingle och skapa en personlig sittmöbel med ett uttryck du gillar.

Alla moduler är helklädda i tyg eller läder och kan fås i en eller två färger ur samma tygserie. Soffbenen finns som medar i metall, raka metallben och runda träben. Välj till exempel ett mörkblått ulltyg i modern tweedlook, beige sammet eller stickad polyester i melerad orange och kombinera med metallben lackerade i svart.