Familj

Mingle – flexibelt och elegant soffsystem

Hitta återförsäljare

Glöm valet mellan små eller stora soffor. Med vårt modulbaserade soffsystem Mingle har det aldrig varit enklare att skapa ett mjukt och skönt sittande även på mindre ytor. Bygg och forma sittplatser precis som du vill och var du vill.

Formbar soffa för små och stora utrymmen

Mingle är en skalbar soffmodul designad av Steinar Hindenes från designgruppen Berg & Hindenes. Det här är en stilren soffa som är lätt att tycka om. Praktisk och flexibel till sin natur samtidigt som formspråket tar för sig i både öppna miljöer och små rum. De många varianterna av moduler gör det möjligt att skapa kombinationer av runda och raka former i olika storlekar och höjder. Modulerna kan varieras i ett oändligt antal och byggas ihop för att skapa stängda eller öppna utrymmen. Ställ en tvåsitssoffa i entrén, bygg avskärmade sittplatser med hög rygg eller låt Mingle slingra sig fram genom kontorslandskapet.

Skapa en personlig sittplats med olika soffmoduler

Modulerna har en klädd ut- och insida och kan kläs i tyger i olika färg ur samma tygfamilj. Välj till exempel ett mörkgrått tyg på utsidan och starkare färg på insidan. Soffbenen finns i ask, ek, bok och som medar i metall. Det finns flera förberedda varianter av Mingle, till exempel som bänk, ensitssoffa, kombination med rundade hörn och som cirkelbänk för att kunna placeras mitt i en lounge eller i ett arbetsrum.