Familj

Kite – Väggmonterad ljudabsorbent

Hitta återförsäljare

Som en flygande drake som förbättrar akustiken. Kite är en tygklädd ljudabsorbent för väggar. Panelerna finns i flera geometriska former och storlekar som kan sättas samman för att skapa olika grafiska uttryck.

Förbättra ljudmiljön på kontoret med klädda väggpaneler

Skapa en skönare ljudmiljö och arbetsro med väggpanelen Kite. Panelerna har en fyllning av ljudabsorberande material och finns i kvadratisk, rektangulär samt L-form. Panelerna är tillverkade av 50 procent återvunnet material och är 100 procent återvinningsbara. Kite monteras på väggen med kardborrband så att panelerna kan monteras i valfri riktning och kombination. Panelerna går att få i olika färger och former och kan sättas samman för att skapa grafiska mönster.

Kombinera bra akustik med estetik

En bra ljudmiljö är avgörande för koncentration, produktivitet och trivsel. Kite kan monteras på väggar i öppna ytor, hörsalar, klassrum, matsal, korridorer, reception, konferensrum, ja egentligen alla rum där man önskar förbättra akustiken. De geometriska formerna kan kombineras i en mängd möjliga mönster, uttryck och storlekar. Varje form kan kläs i olika tygfärger. På det sätet blir Kite en funktionell inredningsdetalj som dämpar ljud utan att ta upp utrymme, till skillnad från till exempel golvskärmar.