Familj

Hybe – hybridmöbel för arbete och möten

Hitta återförsäljare

Hybe är en hybrid sittmöbel som kan fås med ensits, tvåsits eller som bås. Denna smarta familj utgår ifrån behovet av mobila sittplatser för fokuserat arbete och möten.

Smarta sittplatser för arbete och möten

Familjen Hybe, i designsamarbete med EFG och Form Us With Love, tar fasta på behovet av mobila sittmöbler för omställningsbara utrymmen.
Hybe belönades med Product of The Year – Loose Furniture på Mixology North22. Det främsta karaktärsdraget är flexibilitet då denna familj erbjuder sitt- och mötesplatser för de behov och arbetsuppgifter som du har i stunden. Hybe kan användas ensam för det koncentrerade arbetet eller i grupp för möten på kontoret, men passar också fint i offentliga miljöer och utbildningsmiljöer.

Hybe finns i ett stort antal varianter som kan kombineras på olika sätt. Det enklaste utförandet är en ensitsig fåtölj med eller utan armstöd, men Hybe kan även designas till en sittgrupp. Hybe blir en personlig vrå för att kunna arbeta fokuserat och ta ett möte eller telefonsamtal ostört även i livliga miljöer.

I samarbete med Form Us With Love har EFG tagit fram Hybe, den perfekta hybriden mellan jobb och avkoppling.

Designad för estetisk och arbetsmässig flexibilitet

Formspråket andas skandinavisk design med en mjuk och lekfull twist. Hjulen gör Hybe flyttbar för att snabbt kunna möblera om. Sittskalet är helklätt och kan stylas med tillval som skärm, bord och eluttag för att få fram olika form och funktion på kontoret. Välj mellan fotkryss och hjul för att skapa ett uttryck som harmonierar med behovet i rummet.

Med sin flexibla och mobila design erbjuder Hybe nya sätt att arbeta och samarbeta.

Kombinationen av träaccent och textil ger möbeln en varm kontrast gentemot stålrörskonstruktionen som adderar stabilitet och kvalitet. Låt Hybe omfamna en skandinavisk look eller gör ett statement med mönster, textur och färg. Den smarta konstruktionen gör att Hybe får ett enhetligt uttryck oavsett vilka varianter du väljer att kombinera.

Hållbar med utbytbara delar

Hybe behöver inte ersättas vid slitage utan kan uppdateras med tiden eftersom stativ, armstöd, sittskal och skärmar är utbytbara. Som ett led i EFGs övergripande hållbarhetsarbete används återvinningsbara material i produktionen. Materialen är dessutom separerbara i stor utsträckning och därmed lättare att byta ut och återvinna. Träet är FSC®-certifierat* och klädseln går att få i miljömärkta tyger.

*FSC-C009111

10 fördelar med Hybe

  • Hybrid mellan arbets- och mötesmöbel
  • Smart konstruktion
  • Mobil och flexibel
  • Kan anpassas för olika användningsområden och miljöer
  • Träet är FSC®-certifierat (FSC-C009111)
  • Utmärkt för fokuserat arbete eller möten
  • Delarna är utbytbara och kan uppdateras
  • Många designmöjligheter
  • Varianter med skärm stänger ute ljud
  • 5 års garanti