Familj

HideTech – Bord med inbyggd teknologi

Hitta återförsäljare

Samlas och tänk nytt tillsammans. HideTech är mötesbordet för integrerad teknologi direkt i bordet genom kabelbox eller infällda eluttag.

Uppkoppling direkt i bordet

HideTech är precis som det låter ett bord för teknologi gömd inuti bordet. Bordsfamiljen är utvecklad för arbetsplatser där en allt större del av arbetet sker i form av möten och samarbete, fysiskt och på distans. Bordet finns med släta skivor eller med kabellock och genom att välja kabelbox eller infällda el- och datauttag ger HideTech ett stort antal valmöjligheter för el- och IT-försörjning till mötesrummet. Kablarna dras smidigt genom benet på stativet som går att få i svart, vitt eller polerad aluminium.

Välj material och färg på stativ, bordsskiva och kabellock

Inred konferensrum och arbetsrum med din variant av HideTech. Skivan går att få i trä eller olika typer av laminat. Kabellocken har magnetisk låsning och locken går att få i trä eller lackat i olika färger som ett dekorativt inslag, till exempel vit skiva med rosa eller gröna lock. Undersidan av bordet är täckt av återvunnen polyesterfiberduk som förhindrar resonans från bordsskiva och golv. HideTech finns också som loungebord och kan matchas med en soffa i rätt höjd.