Familj

Collaborate – Mer än ett konferensbord

Hitta återförsäljare

Collaborate är en familj mötesbord med robust, skandinavisk design. Bordet finns i flera storlekar, former och höjder vilket gör det utmärkt för såväl längre sittningar i konferensrummet som korta möten på stående fot.

Ett ståbord, matbord eller ett bord till konferensrummet

Collaborate finns i fler än 50 storlekar och kan bli mötesrummets mittpunkt men också vara den lilla praktiska ytan vid sidan av eller det sociala valet. Bordet är lätt att rita in i projekt eftersom det är möjligt att kombinera flera varianter för att skapa ett enhetligt intryck samtidigt som borden fyller olika funktioner och behov. Genom att välja material, form och höjd på benen samt material, storlek, form och fasning på bordsskivan passar Collaborate perfekt i konferensrummet, loungen eller matsalen. A-benen finns i trä eller metall och U-benen finns i metall. Med höga ben förvandlas Collaborate till ett ståbord som sparar värdefull plats i mindre rum eller på gemensamma ytor.

Ett mötesbord med rund, rektangulär eller oval bordsskiva

Bordsskivan till Collaborate finns i ask, bok eller björk för en naturlig känsla i rummet. Du kan också få skivan i vitt, antracit eller olika laminat för att enkelt matcha bordet med inredning i samma kulör. Välj om du vill ha skivan med raka eller fasade kanter för att sätta ytterligare prägel på bordet. Collaborate har extra breda skivor och är moduluppbyggt för att kunna byggas i kombinationer. När arbete och möten på plats eller distans behöver flyta på, är Collaborate ett smart val. Bordet finns att få antingen med slät skiva eller förberett med hål för tillbehör eller med kabelluckor, så att du kan jobba uppkopplat och inkopplat när du vill.