Familj

Avec – Enkelt och elegant mötesbord

Hitta återförsäljare

Avec är ett enkelt men elegant cafébord och mötesbord som finns i varianter som passar i utbildningssalen, mötesrummet, matsalen och loungen. Välj storlek och form på skiva efter ditt behov.

Bord för möten, utbildning och matsal

Avec består av enkla och eleganta mötesbord som finns i många olika varianter. Bordsskivorna finns i ett stort urval av former och storlekar vilket gör bordet lämpligt för alla typer av miljöer. Avec med rund eller fyrkantig skiva passar fint i stora konferensrum och små mötesrum samt i hörsalar och andra rum för utbildning. Stativet finns att få i vitt, svart, silver och krom. Bordsskivan går att få i naturligt trä eller laminat med raka eller fasade kanter. Avec med träskiva passar fint ihop med till exempel stolarna Offy eller Graf i samma träslag.

Bordsstativ med fasta eller fällbara ben

Ställ flera mindre varianter av bordet på rad i till exempel hörsal, matsal eller caféteria. Metallstativet finns att få i vitt, svart, silver och krom. Stativet finns med fällbara eller fasta ben, vilket gör att borden kan göras vikbara vilket lämpar sig extra bra för matsalar och utbildningssalar där det kan finnas ett behov att möblera om och stapla bord under korta perioder.