Familj

Aura – Förvaring med hyllor och skåp

Hitta återförsäljare

Aura är en flexibel förvaringsserie med öppna hyllor, och skåp med dörrar. Den stilrena designen och de många modulerna gör att Aura passar in i många olika miljöer.

Förvaringssystem med stilren design

Tanken bakom Aura var att skapa en elegant förvaring med öppna hyllor, skåp med dörrar. Nätta mått, genomtänkta detaljer och flexibla moduler gör Aura till en tilltalande förvaring både funktionellt och visuellt. Stommen finns i lack eller trä och fronterna kommer i vitt eller mörkgrått som standard men kan specialanpassas och då fås i flera andra färger. De smäckra fronterna, fasade hörnen och dolda gångjärnen ger en look som går att kombinera med inredningen i de allra flesta miljöer.

Smart förvaring på kontoret och offentliga miljöer

Varianterna gör att Aura är lätt att rita in i projekt till exempel som ett hyllsystem med eller utan luckor eller som ett golvskåp. De 30 modulerna finns i olika höjder och bredder, färg- och material­kombinationerna kan anpassas för att komplettera inredningen. Modulerna till systemet ger möjlighet att bygga en stor hyllvägg, flera hyllor i mindre kluster på väggen eller som ett högt skåp vid arbetsstationer eller i receptionen. Ställ förvaringen på längden på golvet längs en vägg eller använd Aura som rumsavdelare i öppna miljöer. Skåpdörrarna är försedda med pushbeslag och förvaringen kan fås med eller utan lås. Finns det behov att snabbt kunna flytta på förvaringen? Aura finns med hjul, sockel eller benställning.