Familj

Active – Flexibelt och interaktivt skrivbord

Hitta återförsäljare

Active är ett höj- och sänkbart skrivbord som är både tyst och smart. Med motordriven höjdjustering kan du välja om du vill jobba stående eller sittande genom ett enkelt knapptryck. Bordet är också utrustat för digitala bokningssystem och appar.

Ställ in och spara din arbetsställning digitalt

Active är ett passande namn på ett höj- och sänkbart skrivbord som främjar en varierande arbetsställning. Bordet har två extra tysta motorer, vilket är ett stort plus i öppna kontorslandskap. Active är förberett för att kunna koppla in digitala bokningssystem och appar som visar hur länge du suttit eller stått vid bordet. Det finns också möjlighet ställa in personlig höjd för stående och sittande arbete för olika användare, perfekt om du byter arbetsstation under dagen eller veckan. Som tillval finns en programmerbar handkontroll med display.

Välj stativ och skiva till ditt arbetsbord

Med Active kan du byggas ihop flera bord för att skapa stora konstellationer. Stativen och skivorna till Active säljs separat så att du kan kombinera just den skiva och det stativ som passar dig, då det finns många att välja på. Metallstativet har T-fot och rektangulära ben med antingen den tjocka eller smala delen upp. Stativet finns också i variant med runda ben med den tjocka delen upp. Båda varianterna går att få i krom eller med lackad finish i svart, vitt, grått eller silver. Bordsskivorna finns i naturligt trä i ask, björk eller bok med raka kanter och finns också som varianter i laminat.

Active