Case

Noga utvalda färger hos HusmanHagberg

När mäklaren HusmanHagberg skulle inreda sitt nya kontor i Norrköping fokuserade man på en familjär känsla samtidigt som inredningens färger skulle återspegla varumärket grafiska profil.

Funktionell kontorsinredning med familjär känsla

HusmanHagberg är en av Sveriges största mäklarfirmor med 90 kontor och över 400 anställda över hela Sverige. När det nya kontoret i Norrköping skulle inredas, önskade HusmanHagberg inredning av hög kvalitet och med bra funktion. Utmaningen var att få till den familjära känslan som HusmanHagberg eftersökte och lade stor vikt vid, samtidigt som inredningen skulle följa varumärkets grafiska profil.

Man ville skapa platser där medarbetarna kunde sitta ner, ladda energi, dela erfarenheter och lära känna varandra.

Att låta EFG ta ett helhetsgrepp på inredningen var rätt beslut och vi är mycket nöjda med resultatet. Vårt kontor överträffar nu de höga förväntningar som HusmanHagbergs kunder har.

Mattias Törling, Franchisee, Registered Real Estate

Färger, material och möbler valdes utifrån varumärkets profil

EFG valde färger utifrån HusmanHagbergs varumärkesprofil, med den blå signaturfärgen i fokus. Högkvalitativa möbler med integrerad teknik, anpassade funktioner för HusmanHagbergs verksamhet och behov, resulterade i ett välkomnande kontor med en stark familjär känsla. Konferensrum inreddes med bordet Avia och stolar Woods i blått och orange. Arbetsstationerna inreddes med bordsskärmen Tab och arbetsstolen One. Öppna ytor inreddes med stolen Nova och bordet HideTech. Loungen inreddes med modulsoffan Hippione och loungebordet Mongezi. HusmanHagbergs kontor i Norrköping blev utsett till Office of the Year 2014.

  • EFGs roll: Inredningsrådgivare, producent, varumärkesleverantör
  • Leveransdatum: 2014 
  • Plats: Norrköping, Sverige
  • Verksamhet: Fastighetsbranschen / Mäklare 
  • Arbetsstationer: 7