Case

Inredning för framtiden på Agro Food Park

När Agro Food Park i Århus inredde centret ansvarade EFG för material och färger för att skapa miljöer som speglar nytänkande och stimulerar samarbete.

En inredning som uppmuntrar nätverkande

Agro Food Park är ett innovations- och tillväxtcenter för mat i Danmark, en hub där cirka 800 anställda arbetar. Byggnaden är en samlingsplats för att utveckla idéer, företag, innovativa kapacitet och nätverk inom livsmedelsindustrin. Då Agro Food Park hyser många olika företag efterfrågades en inredningslösning som öppnade upp ytor för spontana möten och nätverkande. Nyckeln var att hitta en inredning som harmonierade med miljön samtidigt som man signalerade ett starkt fokus på förnyelse.

Vi hade aldrig åstadkommit detta på egen hand. EFGs djupa kunskap om material, färg, miljö och deras rumskänsla var nödvändiga kvaliteter för att vi skulle kunna nå våra mål.

Hanne Smedegaard, Fastighetschef på Agro Food

Organiska former och naturliga material på kontoret

Man inredde med organiska former, färger och material från naturen och kompletterade med ett par mer exklusiva enheter. Inspiration från de natursköna omgivningarna utnyttjades för att förstärka ansatsen att skapa framtidens kontor. Lokalerna inreddes med möbler från utvalda leverantörer. Från EFG användes HideTech som konferens- och loungebord, samt Bold sittpuffar.

  • EFGs roll: Inredningsdesigner och möbelleverantör
  • Leveransdatum: 2012 
  • Plats: Århus, Danmark
  • Verksamhet: Aktivitetspark inom jordbrukssektorn

Produkter i detta projekt