Wrist Group

Uppdraget bestod i att skapa en ekonomiskt hållbar inredningslösning och återanvända befintliga möbler i så stor utsträckning som möjligt.
Bli kontaktad av oss
eller ring oss direkt på:

Kund: Wrist Group

Arkitekt:
Steen Gudumkjær and Søren B. Hansen  
Vår roll:
Inredningsrådgivare och tillverkare 
Leveransdatum:
2010  
Plats:
Aalborg, Danmark  
Verksamhet:
Världsomspännande serviceföretag inom sjöfartsindustrin  
Antal anställda:
300 
efg1023355

En blandning av gamla sätt och nya idéer

Utmaning och lösning
Utmaningen var att skapa ett kontor som visade vägen mot framtiden och samtidigt höll kvar vid en del av det förflutna. Dessutom skulle en ansvarsfull ekonomisk balans vidhållas i projektet och så mycket som möjligt av befintliga möbler måste återanvändas.

80 % av arbetsstolarna bibehölls samtidigt som alla arbetsplatser och möbler i mötesrummen ersattes med nya. Varje arbetsplats utrustades med Aura arbetsbord med svart, ljudabsorberande linoleumyta och två flexibla enheter ur EFG Storage. Mötesrum och lunchrum inreddes med möbler från Four Design och loungen inreddes med Fritz Hansen-möbler.

Genomförbar inspiration

Att hitta rätt inspirationsmaterial är ofta nyckeln till ett lyckat projekt. Som ledande leverantör av inredningslösningar erbjuder vi alla våra kunder hjälp med att hitta inspirationsmaterial och möjligheten att förvekliga det i rätt produkter. Kontakta oss förskräddarsydd vägledning i dessa frågor.

Låt oss inspirera er
eller ring oss direkt på: