Azets, Helsinki

”Vi och EFG hade ett högst professionellt samarbete genom hela processen. Det var flyt genom hela arbetet och vi lyckades färdigställa projektet inom den strikta tidplanen”
Jaana Palomäki, Director
Bli kontaktad av oss
eller ring oss direkt på:

Kund: Azets, Helsinki

Arkitekt:
Itu Design Oy, Robin Wycherley  
Vår roll:
Inredningsrådgivare och producent  
Leveransdatum:
Oktober, 2014 
Plats:
Helsingfors, Finland 
Verksamhet:
Business solutions  
Workstations:
450 
efg015021

Öppet kontor – jämställt och i balans

Utmaning och lösning
Valet av möbler och material skulle återspegla företagets image. Lösningen siktade på att inspireras av nordisk enkelhet och fräschör. Utmaningen var att skapa en lösning som speglar företagets image och sammanför personal som flyttas från rum till främst öppna kontor, och från olika företag efter många företagssammanslagningar.

Lösningen blev en miljö som skapades för att vara lugn, välbalanserad, lika för alla (samma arbetsstation för alla) och i harmoni, med naturlig ask och vitt laminat. All förvaring skulle vara max. 820 mm. höga. Borden tillverkades i vit laminat med kantlistning i askträ. Förvaringen gjordes med stommar i vit laminat och dörrar i askträ.

Genomförbar inspiration

Att hitta rätt inspirationsmaterial är ofta nyckeln till ett lyckat projekt. Som ledande leverantör av inredningslösningar erbjuder vi alla våra kunder hjälp med att hitta inspirationsmaterial och möjligheten att förvekliga det i rätt produkter. Kontakta oss förskräddarsydd vägledning i dessa frågor.

Låt oss inspirera er
eller ring oss direkt på: