Takio

“Våra kunder har gett oss fantastisk feedback kring våra nya lokaler och möbler. De gillar verkligen det fräscha, moderna utseendet. Tack vare den goda insynen från fönstren har vi dessutom attraherat nya kunder.”
MD Arif Hamidulla, Takio
Bli kontaktad av oss
eller ring oss direkt på:

Kund: Takio

Vår roll:
Inredningsrådgivare och tillverkare  
Leveransdatum:
Maj 2012 
Plats:
Helsingfors, Finland 
Verksamhet:
Mäklarfirma 
Antal anställda:
15 
efg1023350

Att matcha inredning med identitet

Utmaning och lösning
Den största utmaningen bestod i att skapa ett kontor med en image som andades Takios varumärke. Det var viktigt för kunden att öppna upp kontoret men att samtidigt försäkra sig om att människor kunde arbeta fokuserat och ostört.

Den nya layouten gjorde det möjligt för oss att skapa ett mer öppet kontor men med arbetsplatser som fortfarande upplevdes avskilda och intima tack vare EFG Storage Tower och de nya bordsskärmarna mellan arbetsplatserna. En funktionell EFG Hippione-soffa, perfekt för små möten, placerades i receptionen och blev en av kontorets mittpunkter. När allt stod levererat hade lokalen fått en ny fräsch design innanför de stora fönstren som skapade en både elegant och välkomnande atmosfär.

Genomförbar inspiration

Att hitta rätt inspirationsmaterial är ofta nyckeln till ett lyckat projekt. Som ledande leverantör av inredningslösningar erbjuder vi alla våra kunder hjälp med att hitta inspirationsmaterial och möjligheten att förvekliga det i rätt produkter. Kontakta oss förskräddarsydd vägledning i dessa frågor.

Låt oss inspirera er
eller ring oss direkt på: