Sparbanken 1 Nøtterøy

"Vi är särskilt nöjda med EFG: s bidrag när det gäller att identifiera dyra lösningar och deras förslag på liknande produkter till ett mer överkomligt pris. Med deras hjälp har vi lyckats hålla vår budget på ett sådant sätt att vi aldrig behövt kompromissa om konceptet och uttrycket."
Tonje Stormoen, Inköpare
Bli kontaktad av oss
eller ring oss direkt på:

Kund: Sparbanken 1 Nøtterøy

Arkitekt:
Arkidea, Freydis Lovra Holen och Marco Ekkel  
Vår roll:
Producent och inredningsrådgivare 
Leveransdatum:
September 2013 
Plats:
Torvet 5, Nøtterøy  
Verksamhet:
Bank 
Antal anställda:
65 
efg1023202

Banken - en samlingsplats för samhället

Utmaning & lösning
Den största utmaningen i projektet var att utnyttja det tillgängliga utrymmet maximalt eftersom byggnaden ska rymma många, inte bara anställda utan även mäklare som tidigare funnits på tre olika platser. Naturligtvis har dessa olika människor olika behov och det var därför en utmaning att skapa inredningslösningar som stödjer dessa olika behov och samtidigt stödjer en kollektiv kultur och sätt att arbeta. Dessutom bör inredningskonceptet vara i linje med bankens övergripande kommunikationskoncept och image.

Lösning: Med Sparebankens kunder i åtanke håller receptionen samt foajén en öppen och välkomnande planlösning där kunderna lätt kan få hjälp. Privata mötesrum var ett måste, både för kundmöten samt möten mellan de anställda. En balans mellan öppna ytor och mindre rum skapades för att kunna använda det tillgängliga utrymmet på ett effektivt sätt.

Projektet genomfördes väl i nära samarbete med arkitekten. Fokus låg på kvalitet samt att förmedla ett tydligt formspråk som hjälper till att bygga Sparebankens image.
Se mere.

Genomförbar inspiration

Att hitta rätt inspirationsmaterial är ofta nyckeln till ett lyckat projekt. Som ledande leverantör av inredningslösningar erbjuder vi alla våra kunder hjälp med att hitta inspirationsmaterial och möjligheten att förvekliga det i rätt produkter. Kontakta oss förskräddarsydd vägledning i dessa frågor.

Låt oss inspirera er
eller ring oss direkt på: