Spacewell Interiors LCC

"Spacewell design team, EFG och andra viktiga partners har i nära samarbete skapat ett arbetsflöde med en mix av traditionellt arbete vid skrivbordet och ett modernt interaktivt arbetssätt”
Najid Nazir, General Manager
Bli kontaktad av oss
eller ring oss direkt på:

Kund: Spacewell Interiors LCC

Arkitekt:
Spacewell Design Team 
Vår roll:
Inredningsrådgivare, producent, partner 
Leveransdatum:
Juli 2014 
Plats:
Vision Tower, Dubai, UAE 
Verksamhet:
Inredningsdesign 
Antal anställda:
15 
efg1023250

Funktionalitet och utmärkt visuell design

Utmaning och lösning
Spacewell Design Hub är ett LEED - Platinacertifierat showroom och kontor i ett. I den öppna planlösningen var den största utmaningen som designteamet stod inför att skapa en sammanhängande mix av produkter, möbler och ytor genom hela utställningen. Idén med ett showroom och kontor i ett var att visa upp partnerprodukter och lösningar på ett praktiskt och funktionellt sätt. Och samtidigt presentera Spacewells varumärke som dynamiskt och i linje med globala inredningstrender och lösningar.

Den slutgiltiga designen blev den eftersträvade utställningen och aktiva kontoret kombinerat. Att kunna visa upp ett utmärkt kontorslayout, och fantastiska produkter på en yta där kontorsarbete genomförs i praktiken, har visat sig vara en viktig framgångsfaktor för Spacewell. Det sätter en ny standard för Dubai och sätter ljuset på funktionalitet med EFG Izi Niveau höj- och sänkbara arbetsbord, de multifunktionella mötesbord EFG Hidetech och bevisar att utmärkt visuell design och funktionalitet kan uppnås sida vid sida.

Produkter i detta referenscase

Genomförbar inspiration

Att hitta rätt inspirationsmaterial är ofta nyckeln till ett lyckat projekt. Som ledande leverantör av inredningslösningar erbjuder vi alla våra kunder hjälp med att hitta inspirationsmaterial och möjligheten att förvekliga det i rätt produkter. Kontakta oss förskräddarsydd vägledning i dessa frågor.

Låt oss inspirera er
eller ring oss direkt på: