NHS, Washwood Heat PCT

“EFG tillhandahöll förstklassig service i projekten. Från grundplan till leverans, i all kommunikation och uppföljning, sköttes allt helt perfekt. Jag skulle inte tveka att rekommendera dem.”
Sarah Finnegan, Projektadministratör, NHS Birmingham East
Bli kontaktad av oss
eller ring oss direkt på:

Kund: NHS, Washwood Heat PCT

Arkitekt:
EFG Interior Design 
Vår roll:
Inredningsdesigner och tillverkare  
Leveransdatum:
Juni 2011 
Plats:
Birmingham, Storbritannien  
Verksamhet:
Statlig vårdcentral 
Antal anställda:
50 
efg1023334

Omvandla motsägelsefulla karaktärsdrag till modern funktion

Utmaning och lösning
Nyckeln var att skapa en attraktiv och modern vårdcentral, vilket inbegrep såväl generella kontorsmiljöer som kliniker och offentliga väntrum. Människor har väldigt olika behov när de besöker en vårdcentral. Lösningarna behövde därför vara funktionella, flexibla, inspirerande och hållbara för alla typer av besökare. Dessutom måste allt bli klart inom en mycket snäv tidsram.

EFG:s breda produktportfolio och solida partnerskap med tredjepartsleverantörer gjorde det möjligt för oss att välja relevanta produkter från en variation av olika möbeltillverkare. Den slutliga inredningslösningen inkluderade funktionella EFG Team Pro arbetsbord, moderna EFG HideTech mötesbord samt EFG Splice justerbara arbetsstolar som kan tillgodose varierande behov.

Genomförbar inspiration

Att hitta rätt inspirationsmaterial är ofta nyckeln till ett lyckat projekt. Som ledande leverantör av inredningslösningar erbjuder vi alla våra kunder hjälp med att hitta inspirationsmaterial och möjligheten att förvekliga det i rätt produkter. Kontakta oss förskräddarsydd vägledning i dessa frågor.

Låt oss inspirera er
eller ring oss direkt på: