Campus Norrköping

“Vi känner oss väldigt trygga när vi arbetar med EFG. De har erfarenheten, är serviceinriktade och över lag väldigt hjälpsamma. Ingen fråga är för banal.”
Tina Garherr – Linköpings Universitet
Bli kontaktad av oss
eller ring oss direkt på:

Kund: Campus Norrköping

Arkitekt:
Lasse Pettersson, Skala Architects  
Vår roll:
Inredningsrådgivare och tillverkare 
Leveransdatum:
April-Maj 2010 
Plats:
Norrköping, Sverige 
Verksamhet:
Forskning och utbildning 
efg1023326

Krävande deadline och utmanande lokaler

Utmaning och lösning
En sammanhängande och målmedveten inredningslösning skulle levereras inom en extremt, snäv tidsram – bara sex veckor. Den sedan länge övergivna byggnaden, med vinklade hörn, ett generöst tilltaget allmänutrymme och ett spektakulärt utseende, innebar en betydande utmaning att inreda.

Genom att utgå från byggnadsstrukturen och tack vare bibehållen kontinuerlig dialog med kunden genom hela processen, lyckades vi ta fram en inredningsplan som uppfyllde behoven både funktionellt och designmässigt. Vi levererade möbler till kontor, konferenslokaler och lunchrum som möblerades med stolar, fåtöljer och soffor – allt inom den efterfrågade tidsramen.

Produkter i detta referenscase

Genomförbar inspiration

Att hitta rätt inspirationsmaterial är ofta nyckeln till ett lyckat projekt. Som ledande leverantör av inredningslösningar erbjuder vi alla våra kunder hjälp med att hitta inspirationsmaterial och möjligheten att förvekliga det i rätt produkter. Kontakta oss förskräddarsydd vägledning i dessa frågor.

Låt oss inspirera er
eller ring oss direkt på: