Keele University

Istället för utrymmen mer eller mindre fyllda med slumpmässiga möbler, har vi nu noga utvalda och varierande arbetsplatser.

Bilderna som EFG försett oss med där de visade sina idéer projicerade på vår existerande biblioteksmiljö, hjälpte mig och mitt team att känna stort förtroende för resultatet.
Jonathan Hutchins, Health Library Manager
Bli kontaktad av oss
eller ring oss direkt på:

Kund: Keele University

Arkitekt:
EFG 
Vår roll:
Inredningssupport, leverantör 
Leveransdatum:
2015 
Plats:
Keele, Storbritannien 
Verksamhet:
Högre utbildning 
Workstations:
45 
efg013250

Lärande i modern miljö


EFG utvecklade en mix av utrymmen för enskilt arbete såväl som grupparbete, med lättillgängliga elkällor för att tillgodose studenternas behov.

Huvudutmaningen var att utveckla dynamiska lösningar inom ramen för befintliga lokaler. Lösningen var att omfördela bokhyllorna och samtidigt skapa nya, avskilda utrymmen. I det tysta studierummet skapades en effektiv och flexibel arbetsplats. Nyckelprodukter var vikbara arbetsbord och flyttbara skärmar, vilket ger studenterna möjlighet att anpassa sin arbetsyta både till enskilt- och grupparbete.

The Keele Health Library hade en tydlig idé om utrymmet i den centrala hallen. För att möjliggöra bokutförsäljningar användes bord på hjul som är enkla att flytta. Gruppstudieutrymmen med flyttbara skärmar skapades vilket innebär att utrymmet kan anpassas efter behov. För att dela upp huvudytan användes stilfulla och praktiska EFG Surround som mittpunkt. Tyger och material kompletteradne lokalernas stil användes för att skapa tilltalande arbetsplatser för bibliotekets många användare.

Genomförbar inspiration

Att hitta rätt inspirationsmaterial är ofta nyckeln till ett lyckat projekt. Som ledande leverantör av inredningslösningar erbjuder vi alla våra kunder hjälp med att hitta inspirationsmaterial och möjligheten att förvekliga det i rätt produkter. Kontakta oss förskräddarsydd vägledning i dessa frågor.

Låt oss inspirera er
eller ring oss direkt på: