Hatlane Skole, Ålesund

"Vi har fått en enastående skola som skapar liv, glädje och inspiration genom sina färger och inredning. Att hela skolan har fått moderna möbler är väldigt positivt för både elever och lärare.”
Helge Lande, Rektor, Hatlande Skole
Bli kontaktad av oss
eller ring oss direkt på:

Kund: Hatlane Skole, Ålesund

Arkitekt:
tegn_3 AS, Catharina Kristoffersen 
Vår roll:
Rådgivare och producent 
Leveransdatum:
Höst 2013 
Plats:
Ålesund, Norge  
Verksamhet:
Grundskola 
Antal anställda:
80 
efg1023321

Att skapa en öppen och stimulerande skolmiljö

Utmaning och lösning
Hatlane är den största skolan i Ålesund och den har blivit ett känt landmärke i byn. EFG’s största utmaning var att tillsammans med kund och arkitekt var hitta de rätta produkterna för att uppfylla skolans syfte och behov. Skolan är helt integrerad med stora öppna lokaler där lärare och elever utnyttjar samma allrum och umgängesytor. Kunden efterfrågade moderna och inspirerande möbler som bjöd in till umgänge och samarbete.

För att möta kraven på en universell och inbjudande utformning gjordes elevernas grupprum så flexibelt som möjligt och vi skapade en miljö där aktivt lärande stimulerades genom möjlighet till flexibel om möblering, allt eftersom behov uppstår. Stor vikt lades på stämningsskapade färger i de olika rummen och samlingslokalerna, med betoning har lagts på ljus, ljud, flexibilitet och framkomlighet. EFG ONE arbetsstolar levererades tillsammans med mötesbord EFG HideTech och flexibla EFG Izi Niveau bord.

Genomförbar inspiration

Att hitta rätt inspirationsmaterial är ofta nyckeln till ett lyckat projekt. Som ledande leverantör av inredningslösningar erbjuder vi alla våra kunder hjälp med att hitta inspirationsmaterial och möjligheten att förvekliga det i rätt produkter. Kontakta oss förskräddarsydd vägledning i dessa frågor.

Låt oss inspirera er
eller ring oss direkt på: