Global Radio

“EFG arbetade i nära samspråk med vår inredningsarkitekt och vi är extremt nöjda med slutresultatet på Brindley Place Birmingham. Precis som i alla projekt finns det en tajt deadline att hålla sig till och vi är mycket nöjda med hur EFG arbetade nära tillsammans med Global Radio och övriga underleverantörer för att säkerställa en smidig och professionell installation.”
Tim Lowther, Projektledare, Global Radio
Bli kontaktad av oss
eller ring oss direkt på:

Kund: Global Radio

Arkitekt:
Nichola McCann 
Vår roll:
Producent, leverantör 
Leveransdatum:
April 2013 
Plats:
Birmingham, Storbritannien 
Verksamhet:
British Media & Publishing Company 
Antal anställda:
80 
efg1023316

Att skapa ett öppet, kommunicerande kontor

Utmaning och lösning
Att möta strikta tidsramar i en exklusiv byggnad där folk arbetade samtidigt var en utmaning i sig själv, men med gemensamma krafter löste vi det och slutresultatet talar för sig självt. Uppdraget för de nya lokalerna var att skapa en ljus och rymlig atmosfär med fristående rum, kontor med glasfront och mötesrum som tillgodosåg den öppna kultur som Capital och Heart Radio förespråkar.

Då målet var att underlätta kommunikationen på kontoret baserades lösningen på rum med glasfront, öppna kontorslandskap och informella mötesplatser. I köket installerades en frukostbar som även fungerade som arbetsyta. Bänkar, skrivbord och övrig utrustning anpassades efter ett flexibelt arbetssätt med tydligt markerade arbetsområden. EFG Inception levererades som arbetsbord, tillsammans med, EFG Teamspirit arbetsstolar och EFG Astor bord.

Produkter i detta referenscase

Genomförbar inspiration

Att hitta rätt inspirationsmaterial är ofta nyckeln till ett lyckat projekt. Som ledande leverantör av inredningslösningar erbjuder vi alla våra kunder hjälp med att hitta inspirationsmaterial och möjligheten att förvekliga det i rätt produkter. Kontakta oss förskräddarsydd vägledning i dessa frågor.

Låt oss inspirera er
eller ring oss direkt på: