Fiskars Sweden AB

“EFG:s sortiment uppfyllde verkligen våra inredningskrav. Vi var väldigt nöjda med deras inredningslösningar på vårt huvudkontor och den positiva upplevelsen var en starkt bidragande faktor när vi valde EFG för vårt svenska kontor också.”
Gunilla Ramde, Ekonomichef och Projektledare, Iittala
Bli kontaktad av oss
eller ring oss direkt på:

Kund: Fiskars Sweden AB

Vår roll:
Inredningsrådgivare och tillverkare 
Leveransdatum:
November 2010 
Plats:
Höganäs, Sweden 
Verksamhet:
Leverantör av konsumentprodukter för hemmet, trädgården och friluftslivet  
Antal anställda:
50 
efg1023312

Ett kontor med öppen planlösning och privat känsla

Utmaning och lösning
Fiskars renoverade kontor i Höganäs Keramiks gamla fabrik bestod till största delen av en öppen planlösning. Fokus blev att bygga arbetsområden som var så ljudabsorberande som möjligt för att underlätta för de anställda att både bibehålla fokus och må bra.

Företagets egna produkter fick ta en naturlig roll i inredningen och de starka färgerna blev fantastiska blickfång. För att minimera ljud lades heltäckningsmattor på de flesta golv. För att skärma av arbetsplatserna satte vi upp EFG Storage Tower som avdelare tillsammans med bordsskärmar och EFG Izi Niveau sitta/ståbord. I mötesrummen bidrog Aviabord och Woodsstolar till att rama in rummet med ett modernt utseende. Italienska stolen Catifa 46 från Arper och de stilrena Avecborden gav lunchrummet en skön cafékänsla.

Genomförbar inspiration

Att hitta rätt inspirationsmaterial är ofta nyckeln till ett lyckat projekt. Som ledande leverantör av inredningslösningar erbjuder vi alla våra kunder hjälp med att hitta inspirationsmaterial och möjligheten att förvekliga det i rätt produkter. Kontakta oss förskräddarsydd vägledning i dessa frågor.

Låt oss inspirera er
eller ring oss direkt på: