Forsman & Bodenfors Factory

Alla detaljer är viktiga när F&B Factory presenterar sig själva som en riktig fabrik. Precis som de vill ha det. Precis som de är.
Bli kontaktad av oss
eller ring oss direkt på:

Kund: Forsman & Bodenfors Factory

Arkitekt:
Krook & Tjäder 
Vår roll:
Inredningsrådgivare och tillverkare  
Leveransdatum:
2011  
Plats:
Göteborg, Sverige  
Verksamhet:
Reklam (produktion)  
Antal anställda:
40 
efg1023306

Att välja rätt designprodukter för de petigaste av människor

Utmaning och lösning
Att hitta den rätta balansen mellan företagets själ och riktlinjer, dess befintliga möbler och de som EFG hade i åtanke var den tuffaste nöten att knäcka. Det här var en miljö där kreativiteten behövde flöda fritt mellan människor som är naturligt kräsna och väldigt medvetna om inredning och design.

Lösningen gestaltades med minimalistiska och renodlade medel. De inglasade, fristående rummen för kreativa möten utrustades med stilrena loungemöbler. En receptionsdisk med en ren och välkomnande identitet mötte besökarna. I disken integrerades sitta-/ståbord som lätt anpassas efter olika behov.

Genomförbar inspiration

Att hitta rätt inspirationsmaterial är ofta nyckeln till ett lyckat projekt. Som ledande leverantör av inredningslösningar erbjuder vi alla våra kunder hjälp med att hitta inspirationsmaterial och möjligheten att förvekliga det i rätt produkter. Kontakta oss förskräddarsydd vägledning i dessa frågor.

Låt oss inspirera er
eller ring oss direkt på: