EFG Kontorsmöbler, Göteborg Showroom

"Vårt kontor och showroom fungerar perfekt som verktyg för att visa hur vi lever som vi lär!"
Ingrid Unsöld, EFG Layout Team

Kund: EFG Kontorsmöbler, Göteborg Showroom

Arkitekt:
EFG layout team, Ingrid Unsöld, Lucille Enhörning 
Vår roll:
Inredningslösningar 
Leveransdatum:
2016 
Plats:
Göteborg 
Verksamhet:
Inredningslösningar 
Workstations:
26 
efg014412

Nya lokaler visar ledande inredningslösningar

Utmaning och lösning
När det stod klart att EFG i Göteborg skulle flytta in i nyrenoverade lokaler mitt i stan inleddes inredningsprocessen och EFG:s Layout Team började skissa på konceptet. Att skapa en en levande och effektiv arbetsplats med kontor och showroom i en och samma lokal var målet.

Resultatet blev en aktivitetsbaserad arbetsplats där alla ytor idag nyttjas både som kontor och som showroom. Hela arbetsplatsen kan visas som exempel för kunder och all inredning syns i sitt rätta sammanhang. Zonerna som inretts är avsedda för arbete med fria arbetsstationer, "drop down-platser" för kortare arbetspass, mötesytor med stora och små mötes- och konferensrum, tysta rum och platser för informella möten, umgänge och paus. Det nya kontoret har gett säljkåren ett nytt verktyg att arbeta med, att bjuda in kunderna till den nya och mer levande arbetsplatser. Samtidigt har även effektiviteten förbättrats och samarbeten mellan kollegor som inte tidigare arbetat ihop blivit en fin effekt av det aktivitetsbaserade arbetssättet.

Genomförbar inspiration

Att hitta rätt inspirationsmaterial är ofta nyckeln till ett lyckat projekt. Som ledande leverantör av inredningslösningar erbjuder vi alla våra kunder hjälp med att hitta inspirationsmaterial och möjligheten att förvekliga det i rätt produkter. Kontakta oss förskräddarsydd vägledning i dessa frågor.

Låt oss inspirera er
eller ring oss direkt på: