EFG Kontorsmöbler

"Vi ville visa vår kapacitet för mångfald och olika sorters inredningslösningar. Vi har skapat rum för olika känslor och koncept; lekfullt, enkelt, trendigt, klassiskt. Kunden ska kunna hitta ett rum i vårt showroom som speglar det man söker"
Ingrid Unsöld, EFG Layout Team

Kund: EFG Kontorsmöbler

Arkitekt:
Lucille Enhörning, Amanda Löwenberg, EFG Layout Team 
Vår roll:
Inredningslösningar 
Leveransdatum:
2016 
Plats:
Stockholm 
Verksamhet:
Inredningslösningar för kontor och offentlig miljö 
Workstations:
23 
efg014133

Ledande inredningslösningar i inspirerande kontor

Utmaning & lösning
I EFG:s showroom i Stockholm ges företagets varumärke konkret form. Målet är att visa upp kapacitet och mångsidighet när det gäller att ta fram de bästa inredningslösningarna för den aktivitet som skall utföras.

På EFG arbetar man aktivitetsbaserat, ABW, vilket ger teamet stor insikt i de utmaningar arbetssättet innebär och vilka krav inredningslösningen måste uppfylla. Flytten till ett nytt showroom har också skapat en ingående förståelse för flyttprocessen, vilket ger EFG ännu bättre förutsättningar att bistå kunden inför en förändring av sitt arbetssätt, eller en flytt.

I sitt kombinerade kontor och showroom kan EFG ta emot kunder för att visa olika inspirerande lösningar för aktivitetsbaserat arbete. Showroomet är betydligt mindre än det man tidigare hade, vilket personalen knappt märkt av. Yteffektiviteten kom med på köpet!


Genomförbar inspiration

Att hitta rätt inspirationsmaterial är ofta nyckeln till ett lyckat projekt. Som ledande leverantör av inredningslösningar erbjuder vi alla våra kunder hjälp med att hitta inspirationsmaterial och möjligheten att förvekliga det i rätt produkter. Kontakta oss förskräddarsydd vägledning i dessa frågor.

Låt oss inspirera er
eller ring oss direkt på: