Borenius Attorneys Ltd

"EFG säkerställde att samarbetet var professionellt och lätt genom hela processen. Inredningsarkitekterna (Sabina Dontcheff, Kokema Design) planerade möbellösningen anpassat för våra nya lokaler och EFG stöttade i processen med bra idéer och en mängd olika alternativ. Vi är mycket nöjda med resultatet och processen från idé till leverans."
Pia Puranen, Assistant, Borenius Attorneys Ltd
Bli kontaktad av oss
eller ring oss direkt på:

Kund: Borenius Attorneys Ltd

Arkitekt:
Sabina Dontcheff, Kokema Design 
Vår roll:
Producent 
Leveransdatum:
Februari 2015 
Plats:
Helsingfors 
Verksamhet:
Advokatbyrå 
Antal anställda:
150 
Workstations:
145 
efg1023554

Utmaning och lösning
Borenius är en av de största och mest erfarna advokatbyråerna i Finland. Företaget erbjuder tjänster inom alla områden av lagstiftning för företagskunder.

Borenius har vuxit kraftigt under de senaste åren och önskade nya lokaler för sitt team av experter i Helsingfors. Det nya kontoret, med centralt attraktivt läge med panoramautsikt över staden. Konferensutrymmen är utrustade med det senaste teknologiska lösningarna.

Samtidigt som Borenius flyttade till det nya kontoret beslutade de att förnya sin visuella identitet. Borenius önskade en inredning som reflekterade både företagskultur och image. Målet var att möblerna också skulle återspegla företagets förnyade image. Utmaningen för EFG var att förverkliga både kundens och arkitekternas unika vision för inredningen genom att skapa anpassade och personliga möbellösningar. Produkter valdes med omsorg med tyngdpunkt på kvalitet samt ergonomi.
Se referenscase på YouTube

Genomförbar inspiration

Att hitta rätt inspirationsmaterial är ofta nyckeln till ett lyckat projekt. Som ledande leverantör av inredningslösningar erbjuder vi alla våra kunder hjälp med att hitta inspirationsmaterial och möjligheten att förvekliga det i rätt produkter. Kontakta oss förskräddarsydd vägledning i dessa frågor.

Låt oss inspirera er
eller ring oss direkt på: